°C 1

Nova informatička oprema u novouređenoj sali DVD-a Krašić

11.01.2021.

Maja Peranić

Novouređena sala DVD-a Krašić opremljena je novom informatičkom opremom koju je osigurala vlastitim sredstvima te sredstvima dobivenima putem javnog poziva Zagrebačke županije.

Naime, DVD Krašić je u sklopu prijave projekta na javni poziv Zagrebačke županije za ostvarivanje prava na financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2020. godini osigurao ukupno 11.000,00 kuna. Navedena sredstva su uz dio vlastitih sredstava uložena u informatičko opremanje novouređene sale, gdje je nabavljena i postavljena prezentacijska oprema, te su ujedno postavljene i nove zavjese za prozore.

-Zahvaljujemo se županiji na ovoj vrijednoj i značajnoj pomoći našemu projektu. Od sada će se u novouređenom prostoru moći organizirati pokazne prezentacije, predavanja, edukacije i školovanja naših članova, ali će biti od korist i ostalim udrugama iz našega kraja i šire-poručuju iz DVD-a Krašić.

(foto: Općina Krašić)

Galerija slika

Nova informatička oprema u novouređenoj sali DVD-a Krašić Nova informatička oprema u novouređenoj sali DVD-a Krašić Nova informatička oprema u novouređenoj sali DVD-a Krašić