Novosti Sport Događanja

Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu

27.12.2021. / Maja Peranić

Plesni studio Instinct nastupio je na International Dance Winter Cup 2021. natjecanju u Zagrebu netom prije božićnih praznika te u Jastrebarsko donio pet medalja - tri zlata i dva srebra! Sve skupine koje su nastupile ostvarile su izvrstan plasman, a najstarija skupina Gold prošla je i u samo finale cijelog natjecanja kao jedna od 28 najboljih točaka natjecanja.

International Dance Open organizirao je Winter Cup 2021. u Kazalištu Trešnja, veliko međunarodno plesno natjecanje na kojem je nastupilo više od 80 klubova iz 38 zemalja. Plesni studio Instinct nastupio je s 5 koreografija različitih uzrasta u kategoriji MTV Commercial i pomeo konkurenciju - skupine Pinokio, Silver i Gold u svojim su kategorijama osvojile prvo mjesto i zlatni pehar, dok su skupine Kids i Stars osvojile drugo mjesto i srebrne medalje donijele u Jastrebarsko.Plesnom studiju Instinct velika je čast bila sudjelovati na ovako velikom natjecanju i ostvariti tako izvrstan plasman, a posebno ih veseli činjenica da su, podjelom posebnih Golden Ticketa, ušle u usku konkurenciju 28 najboljih koreografija natjecanja od više od 380 nastupa trodnevnog programa. Tako su nastupile ponovno na Gala večeri i imale priliku vidjeti, ali i plesati s najboljima od najboljih.

Zlatnu koreografiju koja je osvojila golden ticket možete pogledati ovdje.

Studio su na završnom eventu predstavljale Leona Jerčinović, Livia Badurina, Mia Gugec, Vita Frkonja, Lucia Mahovlić, Marija Bobinski, Jelena Bobinski, Marta Miletić, Helena Ljubetić, Lorena Perjević, Renee Horvat, Tara Terihaj i Ana Katarina Bubanović skupine Gold s koreografijom Lane Jerčinović i asistentica Leone Jerčinović i Livije Badurine. Tijekom natjecanja susrele su se i Baletnim studijem Jastrebarsko, koji je također ostvario divne rezultate i nastupio s najstarijom skupinom na Gala večeri.Koreografkinje i voditeljice Lana Jerčinović (Gold, Silver, Stars), Mia Gugec (Pinokio) i Anja Baričević (Kids) o svojim su skupinama i treninzima rekle:

-Naravno da je izazovno, tu su prekidi, školske obaveze, samoizolacije, razna ograničenja… No ako smo išta tijekom posljednjih godina usadile našim plesačicama, to je istinska ljubav prema plesu, prema timu i prema zajedništvu - mala smo plesna obitelj koja jedva čeka nove plesne uspjehe i drago nam je da i drugi vide u našim klincima ono što mi vidimo na svakom treningu.Posebno su zahvalile roditeljima koji su tu uz njih i djecu na svakom koraku, od dodatnih treninga, zabava i humanitarki, pa do kostima, šminkanja i pomoći na natjecanjima. Ponosni na svoje plesače i s pet novih pehara u dvorani, Plesni studio Instinct uzima zasluženu pauzu te se vraća u dvoranu 10. siječnja 2022.

Galerija slika

Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu Plesni studio Instinct na međunarodnom natjecanju u Zagrebu osvaja svoja prva zlata od povratka u dvoranu

Podijeli