Novosti Sport Događanja

Plesni studio Instinct poziva sve jaskanske plesačice i plesače u novu plesnu sezonu

27.08.2021. / Maja Peranić

Plesni studio Instinct otvorio je upise za plesnu sezonu 2021./2022. za sve dobne skupine. Zainteresirane se plesačice i plesači mogu javiti na plesnistudioinstinct@gmail.com ili u inbox Facebook i Instagram profila studija do 1. rujna 2021.

Plesni studio Instinct djeluje u Jastrebarskom od 2010. godine, a od 2017. i kao samostalni studio te broji više od stotinu članica godišnje; plesni stilovi uključuju jazz dance, baletne tehnike, urbani i jazz funk still te popularne plesove. Voditeljica i trenerica studija mag. cin. Lana Jerčinović sa svojim asistenticama već godinama vodi šest do osam skupina godišnje od vrtićkog uzrasta do naprednih odraslih plesnih skupina. Nakon dvije teške i neizvjesne plesne sezone sa svega nekoliko mjeseci treninga, plesačice koje su trenirale prema epidemiološkim odredbama pripremile su Virtualnu produkciju 2021. koje studio objavljuje svakog petka na svojim društvenim mrežama - videe možete pogledati ovdje i tako saznati više o radu studija.

Prijave za novu sezonu moguće su do 1. rujna 2021. godine pozivom na broj 095 902 3306 (voditeljica Lana), na e-mail adresu plesnistudioinstinct@gmail.com ili u inbox Facebook i Instagram stranica Plesnog studija Instinct. Početak treninga planiran je za ponedjeljak, 6. rujna 2021, sukladno primjerenim epidemiološkim mjerama.

Galerija slika

Plesni studio Instinct poziva sve jaskanske plesačice i plesače u novu plesnu sezonu Plesni studio Instinct poziva sve jaskanske plesačice i plesače u novu plesnu sezonu Plesni studio Instinct poziva sve jaskanske plesačice i plesače u novu plesnu sezonu Plesni studio Instinct poziva sve jaskanske plesačice i plesače u novu plesnu sezonu

Podijeli