°C 19

Prošećite virtualno kroz Gradski muzej

01.04.2020.

Redakcija

Virtualno prođite kroz zbirke Gradskog muzeja Jastrebarsko. Svoje putovanje započnite u  Galeriji u kojoj je zabilježena izložba minijatura našeg slikara Nikole Novosela. Na prvom katu uđite u kulturno-povijesnu građansku zbirku te se popnite u potkrovlje, gdje čuvamo etnografsku zbirku.

- Odlučili smo mnoge naše aktivnosti "prebaciti" u virtualni svijet te na taj način želimo doprinijeti povećanju ponude kulturnih sadržaja za naše sugrađane. Vjerujem kako ćemo na ovaj način doprinijeti povećanju kvalitete života u izolaciji te ga olakšati - poručili su iz jaskanskog Muzeja.

Virtualna šetnja, promotivni video i drugi zanimljivi sadržaji nastali suradnjom Gradskog muzeja Jastrebarsko u projektu In Cultura Veritas, početak su virtualnog predstavljanja Muzeja.

U udobnosti vašeg doma moći ćete pregledati zbirke i muzejske predmete koji opisuju bogatu povijest našeg grada. Nastavit ćemo s virtualnim šetnjama i predstavljanjem naše bogate povijesti i kulture i nakon što muzej otvori svoja vrata za posjetitelje!

Uživajte u prvoj virtualnoj šetnji, koju možete započeti OVDJE!