Novosti Sport Događanja

U Jaski dočeka nema, evo što nude ostali gradovi u županiji

31.12.2022. / Ivana Ćurić

Posljednji je dan u godini i mnogi se pripremaju proslaviti najluđu noć u godini. Kako u Jaski organiziranog javnog dočeka nema, Jaskanci će zabavu morati potražiti negdje drugdje. 

Odlučite li se otići na doček negdje u Zagrebačkoj županiji, evo što nude ostali gradovi.

Najpoznatije ime zasigurno nastupa u Dugom Selu. Na Martin bregu zapjevat će Miroslav Škoro i TS Zbrda-zdola, no ako se želite zabaviti uz hitove poznatog pjevača počnite se spremati već sada jer Dugo Selo ima dnevni doček i sve počinje već u 11 sati pod nazivom „Nova prije Nove“.

U Samoboru na Trgu kralja Tomislava za sve željne dobre zabave večeras će zasvirati sastav Koala.

U Vrbovcu na Trgu Petra Zrinskog program počinje u 21 sat. Tamo će prvo zapjevati mlada nada hrvatske estrade Marija Jelovečki, a u 23 sata slijedi koncert Marka Vukesa i njegovog benda.

U Velikoj Gorici od 22 sata kod Muzeja Turopolja publiku će zabavljati grupa Kings.

Volite li vesele ritmove grupe Vigor svakako večeras svratite do Zaprešića. Virtuozi dobre zabave uvest će vas u 2023. ,a nastupaju u 22 sata.

U Svetom Ivanu Zelini doček započinje u 20 sati uz MOFRK bend.

Još dva grada u Zagrebačkoj županiji nemaju veliki doček, ali zato spremaju Novu godinu proslaviti "afterom" 1. siječnja. To su Ivanić Grad gdje će u nedjelju u 18 sati biti organizirana proslava u Sportskom parku Zelenjaku uz puštanje lampiona dobrih želja i nezaobilazan vatromet. Za izvrsno kuhano vino i čaj pobrinut će se udruga Brenta, a za dobar štimung, odličnu glazbu i zabavu uz maskote zaduženi su Bon-Tone i " Tvornica smijeha".

Sveta Nedjelja pripremila je novogodišnji after party 1. siječnja u parku ispod župne crkve Presvetog Trojstva u Svetoj Nedelji gdje će publiku zabavljati grupa Krivi smjer od 18:30 sati.

Podijeli