Novosti Sport Događanja

Upisi i početak sezone Kazališta Škrabe 14. i 15. rujna!

09.09.2022. / Redakcija

Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe i pridruže se veseloj ekipi iz predstava "101 dalmatiner", "Oko jedne hiže", "Robin Hood", "Knjiga o džungli", "Mary Poppins", "Velika pustolovina Sherlocka Holmesa" i "Zemlja Čudesa".   

 

Upisi i prijem novih članova održat će se u Domu kulture Jastrebarsko (kazališna dvorana, Ante i Davida Starčevića 1, Jastrebarsko) prema sljedećem rasporedu:


PRIJEM NOVIH ČLANOVA (predškolci)

Srijeda, 14. rujna 2022. u 19 h

PRIJEM NOVIH ČLANOVA (osnovnoškolci i srednjoškolci):

Srijeda, 14. rujna 2022. u 19:30 h

 

UPISI ZA DOSADAŠNJE (STARE) ČLANOVE:

Četvrtak, 15. rujna 2021. u 19:30 h

 

Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već 55 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost jaskanskim krajem, županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo Kazalište do sada je prošlo više od tri tisuće članova! Njegove predstave s velikim su uspjehom igrane u Jastrebarskom, na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu.

Kazalište Škrabe je unatoč poteškoćama u provođenju kulturnih i obrazovnih programa za djecu i mlade tijekom 2020. i 2021. radilo kontinuirano. Za vrijeme lockdowna vrijedni mali i veliki kazalištarci pripremili su više uspješnih programa na Online Live TV Croatia, a pogledalo ih je više od 10 000 ljudi! Satovi glume i probe za predstave održavale su se na otvorenom i u kazališnoj dvorani, a sve je okrunjeno veličanstvenim premijernim izvedbama predstave "101 dalmatiner" u ožujku i travnju 2022, u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko. Predstavu je do sada vidjelo više od 1600 gledatelja, a planiraju se njezine izvedbe i u novoj kazališnoj sezoni.

Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje – dođite i pridružite se ovoj veseloj družini!

Nakon što je u proteklih 11 godina pripremila 11 hit-predstava te održala šest godina zaredom uspješni Ljetni kazališni kamp Hawk City, uigrana ekipa kazališnih stručnjaka kreće s novom kazališnom sezonom. Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti i nastupi, novi programi, sudjelovanje na kulturnim i sportskim događanjima u Jastrebarskom, Zagrebačkoj županiji i Zagrebu, snimanje online nastupa te premijere novih predstava u kojima možete sudjelovati i vi.

 Javite se što prije na kazaliste.skrabe@gmail.com ili preko službenih profila na Instagramu i Facebooku te dođite na upise 14. i 15. rujna u Kazalište!!

Galerija slika

Upisi i početak sezone Kazališta Škrabe 14. i 15. rujna!

Podijeli