°C 21

Drama u Čegljima: 56-godišnjak šakom i nožem ranio 52-godišnjaka i pokušao ga ubiti

06.06.2021.

Maja Peranić

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ u pokušaju. Nakon istraživanja poznati su detalji i okolnosti dramatičnog događaja, a o svemu je u izvješću kojeg ovim putem prenosimo izvjestila PU zagrebačka. 
 
-Sumnja se da se 4. lipnja 2021. godine oko 16.10 sati u mjestu Čeglje, u polju, verbalno sukobio s oštećenim 52-godišnjakom, nakon čega ga je fizički napao na način da ga je šakom udario u predjelu glave. Uslijed udarca, oštećeni je zateturao unatrag, nakon čega je osumnjičeni iz pojasa svojih hlača izvukao nož kojim je ponovno fizički nasrnuo na oštećenog i u namjeri da ga usmrti, zamahnuo prema njegovoj glavi te mu zadao posjekotinu u predjelu lijeve prednje strane glave. Uzmičući pred osumnjičenim oštećeni je pao na tlo, no niti tada osumnjičeni nije odustao od namjere da ga usmrti pa je ponovo nožem nasrnuo na njega i zadao mu ubodnu ranu u predjelu lijeve potkoljenice. Daljnji napad spriječili su 39-godišnjak i 48-godišnja članica obitelji oštećenog, kojoj je osumnjičeni prilikom sprječavanja njegovog napada zadao reznu ranu ruke i nadlaktice, a nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Liječnička pomoć 52-godišnjaku i 48-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Karlovac gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.
 
Osumnjičeni je uhićen, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja doveden je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu- stoji u policijskom izvješću.