Novosti Sport Događanja

FOTO: Gorio sjenik u Donjoj Zdenčini, požar gasilo 11 vatrogasaca, u pomoć stigli i vatrogasci iz Klinče

25.10.2021. / Maja Peranić

U gluho doba noći sa subote na nedjelju u ulici Braće Radić u Donjoj Zdenčini buknuo je požar na gospodarskom objektu. Vatra se vrlo brzo počela širiti, a vatrogasne snage DVD-a Donja Zdenčina u 1,44 primile su poziv u pomoć. Na intervenciju su izašli s 11 vatrogasaca, navalnim i kombi vozilom te ubrzo stavili požar pod nadzor. U pomoć je pozvan i DVD Klinča Sela.

-Veoma brzo smo stavili požar pod nadzor te spriječili širenje na samom objektu i na ostale susjedne objekte. Nakon dolaska na intervenciju i početne procjene u pomoć je pozvan i DVD Klinča Sela, te su oni izašli na intervenciju s 12 vatrogasaca, navalnim vozilom, cisternom i kombi vozilom-izvijestili su iz DVD-a Donja Zdenčina.

Na krovištu i bočnoj strani objekta je nastala velika materijalna šteta, a uzrok požara znat će se nakon očevida.

(foto: DVD Donja Zdenčina)

Galerija slika

FOTO: Gorio sjenik u Donjoj Zdenčini, požar gasilo 11 vatrogasaca, u pomoć stigli i vatrogasci iz Klinče FOTO: Gorio sjenik u Donjoj Zdenčini, požar gasilo 11 vatrogasaca, u pomoć stigli i vatrogasci iz Klinče FOTO: Gorio sjenik u Donjoj Zdenčini, požar gasilo 11 vatrogasaca, u pomoć stigli i vatrogasci iz Klinče FOTO: Gorio sjenik u Donjoj Zdenčini, požar gasilo 11 vatrogasaca, u pomoć stigli i vatrogasci iz Klinče FOTO: Gorio sjenik u Donjoj Zdenčini, požar gasilo 11 vatrogasaca, u pomoć stigli i vatrogasci iz Klinče

Podijeli