°C 0

Gradska uprava: Rad sa strankama telefonom ili e-mailom, osobni dolazak samo uz najavu!

29.10.2020.

Maja Peranić

Grad Jastrebarsko je s obzirom na epidemiološku situaciju ograničio kontakt sa strankama koji tražene informacije mogu dobiti putem telefona ili elektroničke pošte. Dolazak u gradsku upravu sveden je na minimum i moguć samo uz prethodnu najavu. U nastavku prenosimo obavijest Grada Jastrebarskog.

S obzirom na epidemiološku situaciju i mogući prijenos bolesti COVID-19, službenici Grada Jastrebarskog će strankama davati tražene informacije prvenstveno putem telefona ili e-maila objavljenih na web stranicama. Osobni dolazak je moguć iznimno i to isključivo po prethodnom dogovoru s nadležnim službenikom. Radno vrijeme službenika se ne mijenja, već se prema važećoj Odluci direktni kontakt sa strankama ograničava na najmanju moguću mjeru.

Naime, dana 25. listopada 2020. Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja,  kojom je, između ostalog, dana preporuka poslodavcima, smanjiti broj fizičkih sastanaka na najmanju moguću mjeru. Stoga, pozivaju se sugrađani da nadležne službenike u što većoj mjeri kontaktiraju putem telefona ili e-maila, kako bi u što većoj mjeri doprinijeli sprječavanju širenja koronavirusa. 

Kontakte službenika Grada Jastrebarskog možete pronaći ovdje.

Hvala na razumijevanju.