Novosti Sport Događanja

Iz prometa: U Donjoj Kupčini motorist sletio s ceste, u sudaru u Pisarovini stradao biciklist

05.10.2021. / Maja Peranić

Tri prometne nesreće dogodile su se na jaskanskom području tijekom jučerašnjeg dana, a u njima su dvije osobe ozlijeđene. U Pisarovini je došlo do sudara osobnog automobila i bicikla te je tom prilikom biciklist ozlijeđen.

- Jučer u 15,20 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u mjestu Pisarovina, gdje je došlo do sudara između osobnog vozila i bicikla kojom prilikom je biciklist zadobio tjelesne ozljede-izvijestila je jaskanska policija.

U Donjoj Kupčini, prilikom slijetanja s ceste, ozljede je zadobio motociklist.

- U 17,30 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u mjestu Donja Kupčina, gdje je došlo do slijetanja motocikla s ceste, kojom prilikom je vozač zadobio tjelesne ozljede-rekli su u policiji.

U Jaski se pak ranije dogodila prometna nesreća u kojoj je vozač automobila udario parkirano osobno vozilo nakon čega je pobjegao, no naknadno su ga pronašli službenici PP Jastrebarsko. Utvrđena je materijalna šteta na vozilima.

Još jedan slučaj iz prometa kojeg je policija istaknula u svome dnevnom izvješću tiče se policijskog nadzora tijekom kojeg je kod 33-godišnjeg putnika u vozilu kojeg su zaustavili pronađena opojna droga.

-Jučer u 16,10 sati policijski službenici su u mjestu Čeglje zaustavili u nadzoru prometa osobno vozila gdje je kod 33-godišnjeg putnika pronađena opojna droga. Isti priveden u PP Jastrebarsko, slijedi optužni prijedlog-izvijestili su u policiji.

(foto: ilustracija)

Podijeli