Novosti Sport Događanja

Ljubitelji fotografije prijavite se na natječaj Turističke zajednice Zagrebačke županije „Photo Zagreb County”

15.05.2024. / Redakcija

Turistička zajednica Zagrebačke županije najavila je četvrto izdanje svog popularnog fotografskog natječaja Photo Zagreb County. Pozivanju sve ljubitelje fotografije da se pridruže u ovoj kreativnoj avanturi i otkriju ljepote Zagrebačke županije kroz svoj objektiv.

Ovogodišnji natječaj predstavlja izuzetnu priliku za sve fotografe, kako amatere tako i profesionalce, da pokažu svoj talent i kreativnost.

-Uz šest raznovrsnih tema, od aktivnog boravka u prirodi do eno-gastro motiva, pružamo vam priliku da istražite i zabilježite raznolikost naše prekrasne županije – istaknuto je na predstavljanju natječaja.

 -Nagradni natječaj 'Photo Zagreb County' već je postao tradicionalna aktivnost naše turističke zajednice. Kroz protekla izdanja, vidjeli smo izniman doprinos sudionika u promociji naše destinacije putem fotografije. Slika govori više od tisuću riječi i upravo se veselimo ponovo biti pred teškom odlukom odabira onih koji će kroz objektiv prikazati ono najljepše što naša županija nudi – istaknula je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

 Osim prilike za osvajanje vrijednih nagrada, uključujući wellness vikend, večeru za dvoje i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije, najbolji radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi, pružajući autorima priliku za dodatno predstavljanje, ali i priznanje.

 Prijave za sudjelovanje otvorene su od 15. svibnja do 15. lipnja 2024. godine. Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija o natječaju i načinu prijave na poveznici.

 

(Foto: Dražen Kopač)

Podijeli