°C 11

Niz prometnih nezgoda, naletili na srnjake

10.04.2020.

Redakcija

S 09. na 10. travnja 2020. godine na području Policijske Postaje Jastrebarsko evidentirali tri su prometne nesreće.

Prva prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u 17,10 sati u Jastrebarskom, gdje je nepoznati vozač upravljao sa nepoznatim vozilom, te uslijed  nepropisnog okretanja udario u parkirano vozilo, nakon čega je nestao. Daljnji rad se nastavlja. 

Potom su se dogodile dvije neseće gdje su automobili naletili na srnu na prometnici. Prva je bila u večernjim satima, u  21,24 sati u mjestu Bratina. Potom je uslijedila identična nesreća u ranojutarnjim satima u 02,33 sati u mjestu Breznik Plešivički. Prilikom oba naleta na srnu nastala je materijalna šteta.

Foto:MUP RH

Povodom nadolazećih Uskrsnih blagdana iz policije upozoravaju građanstvo na samozaštitno ponašanje.

- Skrećemo pozornost svim građanima da budu pažljivi i savjesni prilikom upravljanja vozilima u prometu, da se pridržavaju prometnih propisa i upozorenja policijskih službenika, propisanih ograničenja brzine, da ne konzumiraju alkoholna pića prije upravljanja vozilom, te da vode računa o svojoj sigurnosti. Svim građanima sretan i blagoslovljen Uskrs žele djelatnici policijske postaje Jastrebarsko sa željom da ih svi zajedno provedemo u miru, blagostanju  i dostojanstvu - poručili su iz PP Jastrebarsko.

 

 

Foto naslov: Ilustracija/Pixabay