Novosti Sport Događanja

Održana treća sjednica Gradskog vijeća

15.10.2013. / Nefertum IT
Na trećoj sjednici Gradskog vijeća, 10. listopada, između ostalog su izglasana prošlogodišnja izvješća gradskih tvrtki i ustanova, polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna i zaključak o dodjeli javnih priznanja Grada Jastrebarskog.

Nakon višesatnog vijećanja izglasana su prošlogodišnja izvješća gradskih tvrtki Voda d.o.o., Cesta d.o.o. i Groblja d.o.o., te gradskih ustanova Centra za kulturu, Glazbene škole i dječjeg vrtića „Radost“, kao i Gradskog crvenog križa, Vatrogasne zajednice, Športske zajednice. Većinom glasova svih vijećnika prihvaćen je i Izvještaj o radu Gradonačelnika za prvu polovicu 2013. godine, te polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna.

U dvorani Centra za kulturu tako je jednoglasno donesen i konačan prijedlog Zaključka o dodjeli javnih priznanja Grada Jastrebarskog prema kojem će nagradu za životno djelo primiti Zvonimir Celinšćak, Plaketu Grada Zvonimir Bajda, Ivan Šlat, Petar Budinšćak (posmrtno), Miljenko Guliš i tvrtka Peks Centar, a Nagrada Grada bit će dodijeljena DVD - u Cvetković, Vokalnom ansamblu Gouriena, Đurđici Hočevar Medvedovski i Dječjem vrtiću Radost.
Uručenje javnih priznanja laureatima bit će 13. studenog, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća na Dan Grada Jastrebarskog.

Podijeli