°C 1

Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu

11.01.2021.

Maja Peranić

Radovi na prijeko potrebnom parkiralištu kod OŠ Ljubo Babić su završili, obavljen je tehnički pregled parkirališta te je ono spremno za uporabu.

Iz škole su istaknuli zadovoljstvo završetkom izgradnje parkirališta koje će, nadaju se, poboljšati sigurnost djece u prostoru školskog dvorišta.

-Uvjereni smo da je izgradnjom ovog parkirališta riješen problem ulaska automobila u školsko dvorište i da će se znatno povećati sigurnost naših učenika u prostoru školskog dvorišta. Početkom nastave učenici će biti upućeni kako koristiti autobusnu stanicu i sigurno se kretati parkiralištem – poručili su iz OŠ Ljubo Babić.

Podsjetimo, troškove izgradnje parkirališta od 2,1 milijun kuna financirala Zagrebačka županija, a grad Jastrebarsko je financirao ishođenje projektne dokumentacije s 90 000 kuna.

U tijeku je i montaža zaštitne ograde na prostoru parkirališta koju vlastitim sredstvima financira škola, a dok se đaci ne vrate u svoje klupe traje i uređenje unutrašnjosti škole kako bi ih učionice i hodnici dočekali što ljepši i ugodniji za boravak.

 

(foto: Oš Ljubo babić)

 

Galerija slika

Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu Parkiralište kod škole Ljubo Babić dovršeno i spremno za uporabu