°C 21

Pedalom za Krijesnice skupili 95 200 kuna!!!

21.09.2020.

Maja Peranić

Inicijatori projekta "Pedalom za Krijesnice" ponosno su objavili da je u akciji skupljeno 95 209 kuna!

Podsjetimo, projekt "Pedalom za Krijesnice - powered by TIA mobiteli" službeno je započeo prije 2 mjeseca kada je biciklistički trojac iz Jaske krenuo obići granicu Hrvatske s ciljem prikupljanja novčanih donacija za udrugu Krijesnica. Do završetka projekta podržali su ih mnogi ljudi dobre volje, brojni građani Jastrebarskog, a uplatu od 10 000 kuna izvršio je i Grad Jastrebarsko. Ukupno je prikupljeno više od 95 tisuća kuna.

-Danas možemo reći da smo svi zajedno uspjeli u više stvari. Uspjeli smo izvršiti izazov postavljen pred našeg inicijatora projekta Ivana Puškarića, te uz Ivana na biciklu i našeg Marka Kosa i našeg Marka Dešu. Uspjeli smo izvršiti izazov za ekipu u logistici Dražena Buketu i Tomislava Koleca. Uspjeli smo izvršiti izazov za naš mali ali vrijedni klub Tilček Team. Ali ono što je najvažnije, za udrugu Krijesnicu i male borce uspješno smo svi zajedno uplatili 95.209,00 kn! Srce nam je ogromno, te je teško opisati sve. Teško je uopće pisati. Ponosni smo. Pokazali smo svi zajedno DA MOŽEMO. Iako bi voljeli nabrojati sve uključene u projekt, nećemo. Jer nas ima jako puno. Hvala svim sponzorima i donatorima - istaknuli su iz Tilček Teama i dodali:

-Svi Vi koji ste donirali sa svojim rukama zarađenu kunu, svi Vi koji ste podijelili naše objave, svi Vi koji ste stavljali svoje lajkove na objave, HVALA VAM! Bez riječi smo. Zaista. Do neke druge prilike, lijepo Vas sve skupa pozdravljamo! Čuvajte se!

(foto: Grad Jastrebarsko)