Novosti Sport Događanja

Posjetite prvu prodavaonicu dm-a u Jastrebarskom

28.09.2022. / Redakcija

U četvrtak, 29. rujna, u 8 sati, u Trgovačkom centru Jaska Park (Trešnjevka 1) svoja vrata otvorit će prva prodavaonica dm-a u Jastrebarskom. Povodom otvorenja posjetitelji će moći uživati u brojnim novostima, popustima i poklonima koje je dm pripremio povodom proslave otvorenja.  

Očekuju vas popusti, pogodnosti i pokloni

Svi koji na dan otvorenja ostvare kupnju u iznosu od 100 i više kuna imat će priliku zavrtjeti kolo sreće koje svakom sudioniku jamči nagradu. Kupci koji kupe proizvode u vrijednosti iznad 200 kuna dobivaju torbu za shopping i poklon iznenađenja, a ako njihov račun premaši 250 kuna, dm im poklanja kišobran.

Od 29. rujna do 1. listopada, sve koji u novom dm-u kupe proizvode u vrijednosti iznad 200 kuna dm će počastiti popustom od 15 % na ukupnu kupnju, a dodatne uštede kupci će moći ostvariti zahvaljujući akcijama 1+1 i 2+1 gratis. Popusti i uštede ni tu ne prestaju, jer dm kupcima poklanja i 15 % popusta pri kupnji organskih prehrambenih proizvoda vlastite marke dmBio, a za kupnju iznad 100 kuna, kupci dobivaju i dmBio pregaču na dar.

OTC kutak

U novom dm-u posjetitelje očekuje i ponuda bezreceptnih medicinskih proizvoda i dermokozmetike u OTC kutku u kojem, uz pomoć educiranih djelatnika, možete odabrati proizvode koji vam najviše odgovaraju te tijekom proslave otvorenja ostvariti 20 % popusta pri kupnji dvaju ili više proizvoda odabranih brendova.  

Usluga ekspresnog preuzimanja

Od sada je svima u Jastrebarskom još dostupnija usluga ekspresnog preuzimanja proizvoda naručenih online. Naime, uz odabir ove usluge pri kupnji u dm online shopu moguće je već nakon 90 minuta preuzeti naručene proizvode u odabranoj prodavaonici.

Detalje o popustima i pogodnostima koje vas čekaju tijekom proslave otvorenja možete pronaći na dm.hr.

Podijeli