°C 26

Provalili u vikendicu u Krašiću i u trgovinu u D. Desincu, u prometnoj u Jaski ozlijeđena jedna osoba

13.05.2019.

Petar Brnada

Jaskanska policija u petak je zaprimila dojavu o provali u vikend kuću u mjestu Barovka u Općini Krašić, iz koje je nepoznati počinitelj izvršio krađu više raznih predmeta.

Kako su izvijestili iz policije izvršen je pregled mjesta događaja, šteta za sada nije poznata, a daljnji rad se nastavlja.

Uz provalu u vikendicu, PP Jastrebarsko u subotu je evidentirala i provalu u trgovinu koja se dogodila u mjestu Donji Desinec. Tamo je nepoznati počinitelj nasilno ušao u objekt odakle je izvršio krađu cigareta te se potom udaljio u nepoznato.

U subotu je zabilježena i jedna prometna nesreća u kojoj je bilo ozlijeđenih osoba. Kako su izvijestili iz jaskanske policije, do nesreće je došlo u 06:10 sati kada su se sudarila dva osobna vozila prilikom čega je jedan od učesnika zadobio tjelesne ozljede.  

Dodajmo i da su policijski službenici u gradu Jastrebarsko u nedjelju zatekli pedesetogodišnjeg muškarca koji je sa teretnim vozilom prevozio metalni otpad bez odobrenja Ministarstva zaštite okoliša i prirode za skupljanje otpada, kako su kazali iz policije protiv muškarca je podnesena obavijest o počinjenom prekršaju.