Novosti Sport Događanja

Teško ozlijeđena vozačica u Bregani Pisarovinskoj: Vozila prebrzo i naletjela na drvo

08.10.2021. / Maja Peranić

Prometna nesreća dogodila se jučer u jutarnjim satima u Bregani Pisarovinskoj kada je ozlijeđena 60-godišnja vozačica. Iz policijskog izvješća doznajemo kako vozačica nije prilagodila brzinu stanju na cestama te je vozilom naletjela na drvo koje se nalazilo sa zapadne strane kolnika. Teško je ozlijeđena.

-Jučer, 7. listopada oko 11.45 sati, 60-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka Ulicom Bregana Pisarovinska u smjeru sjevera, a da nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vidljivosti te atmosferskim prilikama iz kojeg razloga nije pravovremeno zaustavila vozilo kada to konkretni uvjeti zahtijevaju, uslijed čega je vozilom naletjela na drvo sa zapadne strane kolnika gdje se je i zaustavila. Liječnička pomoć vozačici pružena je u KBC Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena-izvijestila je policija.

Osim ove, na jaskanskom se području jučer dogodila još jedna nesreća i to u Klinča Selima gdje je oko 12 sati došlo do slijetanja teretnog vozila s kolnika. Kiša je, čini se, jučer učinila svoje. Budite oprezni u prometu.

Podijeli