Novosti Sport Događanja

TZG Jastrebarsko pripremila predstavnike za program usavršavanja u Italiji

30.01.2014. / Nefertum IT
Turistička zajednica grada Jastrebarskog jučer je organizirala posljednju jezičnu i kulturološku pripremu za osam sudionika projekta stručnog usavršavanja u Italiji kamo će se predstavnici iz Jaske uputiti 16. veljače.

Projekt pod nazivom “Usavršavanje marketinških vještina do povećanja dolazaka i noćenja na području Jastrebarskog” odobrila je Agencija za mobilnost i programe EU, te je on u potpunosti financiran iz EU fondova.

Na jučerašnjem predavanju, održanom u turističkom uredu u Jastrebarskom, sudionicima su prezentirane osnovne informacije o Italiji, vinogradarstvu u Italiji, talijanskim poslovnim običajima, a održana je i jezična priprema za talijanski i engleski jezik. Prezentaciju je održala voditeljica projekta, Ana Domladovac, koja je prisutnima također razjasnila i posljednje detalje vezane za putovanje u partnersku organizaciju Fattoria Biologica Patrice.  

Usavršavanje će u Italiji trajati od 16. veljače do 1. ožujka, a iz TZG Jastrebarskog vjeruju kako će se sudionici vratiti s novim idejama za poboljšanje vlastitog poslovanja te usavršenih marketinških vještina.

Podijeli