Novosti Sport Događanja

U Jaski jučer zabilježeno pet prometnih nesreća s materijalnom štetom

24.11.2021. / Redakcija

Jaskanska policija jučer je zabilježila čak pet slučajeva prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Prva nesreća u Jaski dogodila se oko 15 sati kada je nepoznati počinitelj oštetitio parkirani automobil i udaljio se s mjesta nesreće, dok je u drugoj nesreći, koja se dogodila u 17 sati, došlo do oštećenja osobnog automobila od skupa vozila.

-U 15,20 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko, gdje je došlo do udara osobnog vozila u parkirano osobno vozilo, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja. U 17,00 dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko, gdje je došlo do oštećenja osobnog vozila od strane skupa vozila- izvijestili su iz PP Jastrebarsko.

Kod dva slučaja jučerašnjih prometnih nesreća riječ je o naletu osobnim vozilom na srnu u mjestu Vukšin Šipak te u mjestu Donja Kupčina. U večernjim satima također je zabilježen nalet na srnu, no ovog puta autobusa.

-U 23,27 sati zaprimljena je dojava o naletu autobusa na srnu u mjestu Čabdin. Nastala materijalna šteta- rekli su iz jaskanske policije.

Podijeli