°C 15

Vikend: Četiri prometne nesreće, provala i krađa te 14 kažnjenih vozača

14.10.2019.

Redakcija

PP Jastrebarsko u petak je zaprimila dojavu o provali u obiteljsku kuću u mjestu Kupinec, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u kuću odakle je izvršio krađu raznih predmeta. Daljnji rad se nastavlja. Istog dana, ukradena je kožna torba s raznim predmetima iz  osobnog vozila parkiranog na parkiralištu mjesnog groblja u mjestu Krašić. Daljnji rad se nastavlja.  

U subotu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Novaki Petrovinski, gdje je došlo do sudara između teretnog i osobnog vozila. U popodnevnim satima dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Klinča Sela, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila. Još jedna prometna dogodila se u Gornjem Desincu, došlo je do sudara između dva osobna vozila kojom prilikom je jedna učesnica zadobila tjelesne ozljede.   

U nedjelju u 14:45 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u mjestu Kupinec, gdje je došlo do pada motociklista na kolnik, kojom prilikom je zadobio tjelesne ozljede

Na području PP Jastrebarsko za vikend je provedena akcija pojačanog nadzora vozila i vozača, a tom prilikom utvrđena su dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, 11 prekršaja brzine te jedan ostali prekršaj, kazali su iz policije.