°C 25

Vozači oprez: U tijeku policijska akcija nadzora brzine

13.08.2019.

Redakcija

Iz PP Jastrebarsko dojavljuju kako su tijekom 12. kolovoza evidentirali dva događaja.

U 11:05 sati dogodila se prometna nesreća gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila. Kasnije tijekom dana, točnije u 18:50 zaprimljena je dojava o oštećenju parkiranog osobnog vozila u gradu Jastrebarsko. Policijski službenici su pregledali mjesto događaja te će nastaviti sa istraživanjem.

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko provest će dana 13. kolovoza 2019. godine od 10:00 do 18:00 sati pojačane aktivnosti na suzbijanju prekršaja nepropisne brzine, a u  sklopu operativne akcije "Nadzor brzine kretanja vozila" koja se provodi na području Policijske uprave zagrebačke.

Akcija je usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilima nepropisnom brzinom kretanja vozila, a pozornost će se posvetiti i drugim težim prekršajima, a prije svega upravljanje pod utjecajem alkohola, tehničke neispravnosti, upravljanju prije stjecanja prava i pod zabranom kao i na druge prekršaje.

Cilj akcije je da se suzbijanjem prekršaja smanji i broj prometnih nesreća.

- Stoga savjetujemo vozače da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi kršenjem istih doveli sebe i druge sudionike u prometu u opasnost, te da svojim ponašanjem pridonesu što većoj sigurnosti u prometu svih sudionika. – poručuju iz policijske postaje.