Novosti Sport Događanja

Za vikend pet prometnih nesreća, dva ozlijeđena i 16 prometnih prekršaja

19.07.2021. / Maja Peranić

Jaskanska policija nije imala nimalo miran vikend kad su u pitanju događaji na cestama našeg područja. Bilo je tu ukupno pet prometnih nesreća te jedan nalet vozila na divljač. Na žalost, u nesrećama je ozlijeđeno dvoje ljudi, izvijestila je danas PP Jastrebarsko.

Teška prometna nesreća dogodila se u noći s petka na subotu u Donjem Desincu, a stradao je 22-godišnji vozač. O toj smo nesreći i ranije izvijestili – ovdje.

U Desnicu se dan ranije također dogodila nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna sudionica. Do nesreće je došlo kada se automobil sudario s teretnim vozilom.

Nesreće u kojima je nastala materijalna šteta dogodile su se još u Brezniku Plešivičkom, Jastrebarskom te u Pisarovini. Na sreću nije bilo ozlijeđenih.

Zbog porasta prometnih nesreća policija kontinuirano provodi akcije pojačanog nadzora prometa svakog vikenda. Tako je i ovog vikenda na jaskanskim cestama zabilježeno ukupno 16 prekršaja vozača. Više od polovice, njih 9 odnosilo se na prekršaje brzine. Zabilježena su 4 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, 1 prekršaj vožnje prije stjecanja prava te 2 ostala prekršaja.

(foto: DVD Jastrebarsko)

Galerija slika

Za vikend pet prometnih nesreća, dva ozlijeđena i 16 prometnih prekršaja Za vikend pet prometnih nesreća, dva ozlijeđena i 16 prometnih prekršaja Za vikend pet prometnih nesreća, dva ozlijeđena i 16 prometnih prekršaja

Podijeli