Novosti Sport Događanja

Županija objavila Prijedlog liste za stipendije, prigovori do 16. prosinca

09.12.2021. / Redakcija

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Zagrebačke županije objavilo je Prijedlog liste za dodjelu stipendija za školsku godinu 2021./2022.

U roku od osam dana od objave liste na oglasnim pločama gradova i općina te internet stranicama, svaki kandidat može podnijeti pismeni prigovor na listu, zaključno s četvrtkom, 16. prosinca. Prijedlog liste za dodjelu stipendija Zagrebačke županije možete vidjeti ovdje.

Prigovor se dostavlja isključivo u pisanom obliku na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb, s naznakom „Prigovor na Privremenu listu za dodjelu stipendija Zagrebačke županije“.

Nakon isteka roka od osam dana, Župan će donijeti odluku o prigovorima, a Povjerenstvo utvrditi Konačnu listu za dodjelu stipendija i donijeti Odluku o dodjeli stipendija.

Prema Odluci Župana o raspisivanju natječaja dodijelit će se 45 stipendija za učenike i 30 stipendija za studente. U proračunu Zagrebačke županije za stipendije je osigurano 2.049.200 kuna. Stipendija se dodjeljuje tijekom 12 mjeseci te na godišnjoj razini za studente iznosi 14.400 kuna, a za učenike 7.200 kuna.

Podijeli