Novosti Sport Događanja

42 momčadi na ovogodišnjem Zimskom kupu

29.11.2019. / Redakcija

Nogometni klub Desinec ove godine ponovno organizira malonogometni turnir "Zimski kup 2019" koji će se održati krajem studenog i početkom mjeseca prosinca, odnosno u subotu (30.11.) i nedjelju (01.12.).  Turnir će se odigravati u dvije sportske dvorane u Jastrebarskom. 

Prošle godine je na turniru bilo preko 300 sportaša, a ove godine će u dva dana turnira uz „seniorski“ organizirati i turnir „limača“, turnir „prstića“ i pozivni turnir za „veterane“. -Po našim očekivanjima, na turniru će sudjelovati ove godine oko 450 sportaša u dva dana, a svakako očekujemo da će ga uživo gledati i veliki broj gledatelja.- kažu iz NK Desinec.

-Možemo reći da je po svim parametrima turnir u prošloj godini po kvaliteti bio među 3 TOP turnira u Zagrebačkoj županiji ali i šire, a ove godine se nadamo da će nastupiti još kvalitetnije momčadi. U glavnom turniru, gdje nagradni fond iznosi 15.000,00 kn, se očekuju maksimalno 24 momčadi, dok će u kategoriji prstića i limača nastupiti klubovi iz našeg Nogometnog središta Jastrebarsko. Turnir veterana je pozivni turnir, te će nastupiti veterani iz više nogometnih klubova iz Zagrebačke županije.- kazali su iz organizatori. 

Organizator turnira je Nogometni klub Desinec, suorganizatori su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nogometno središte Jastrebarsko, a sve pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog. 



Podijeli