Novosti Sport Događanja

Članovi SK Jastreb spremni za natjecanje: Zajednica nastavlja ulaganje u što bolje uvjete treniranja

22.01.2023. / Redakcija

Koliko se isplati ulagati u sportsku infrastrukturu, Zajednica s ponosom daje za primjer Streljački klub Jastreb koji je sve aktivniji i na području rada s mladima.

Naime, nakon što je uloženo vise od 140.000,00 kuna (19.000 eura) u rekonstrukciju objekta i izgradnju sanitarnog čvora, te uređenje interijera i sufinanciranje školovanja trenera, klub je započeo sa aktivnostima kojima je bio cilj povećati broj mladih članova u klubu.

Ponajviše zahvaljujući aktivnom predsjedniku kluba Vladimiru Novoselu, te trenerima Sanji Roškar i Damiru Miljkoviću koji su kroz školu streljaštva i dolaske klubu učenika OŠ Ljubo Babić sa profesoricom Ines Jerčinović na pokazne treninge, povećali broj mladih članova.

 

Nakon godinu dana pripreme, tri kategorije kluba u ligi streljaštva Zagrebačke županije! 

 Redovni i sustavni treninzi koji su se održavali pod vodstvom Sanje Roškar zadnjih nekoliko mjeseci dalo je rezultata. U županijskoj ligi koja se održava u Dubravi Vrbovečkoj, prijavljena je ekipa kadeta, jedna juniorka i dvije mlađe seniorke koji kreću ovog vikenda sa natjecanjem.

Ovom prilikom Zajednica je dodatno podržala klub i mlade sportaše kroz kupnju opreme, odnosno streljačkih kaputa i rukavica koje će zasigurno pomoći u njihovom daljnjem sportskom razvoju.

Uz do sada sve što je odrađeno, predsjednik kluba Vladimir Novosel također najavljuje daljnja ulaganja u objekt i okoliš. S ljepšim vremenom, postavit će se podne pločice u jednom dijelu streljane, te će se betonirati staza do samog objekta. 

 

 

 

 

 

 

Galerija slika

Članovi SK Jastreb spremni za natjecanje: Zajednica nastavlja ulaganje u što bolje uvjete treniranja Članovi SK Jastreb spremni za natjecanje: Zajednica nastavlja ulaganje u što bolje uvjete treniranja Članovi SK Jastreb spremni za natjecanje: Zajednica nastavlja ulaganje u što bolje uvjete treniranja Članovi SK Jastreb spremni za natjecanje: Zajednica nastavlja ulaganje u što bolje uvjete treniranja Članovi SK Jastreb spremni za natjecanje: Zajednica nastavlja ulaganje u što bolje uvjete treniranja

Podijeli