Novosti Sport Događanja

Do naslova bez ijednog poraza

22.04.2014. / Nefertum IT
Odigrano je posljednje kolo Ekipnog otvorenog prvenstva Jaske u stolnom tenisu u organizaciji Športske zajednice Grada Jastrebarsko i Stolnoteniskog kluba Jaska. U A ligi prvo mjesto je osvojila ekipa, Kuća dobrog vina Tomac&Bajda koja u ovom prvenstvu nije osjetila gorčinu poraza. Pobjednička ekipa igrala je u sastavu Lovro Tomac i Mirela Crnilo, a u pet igranih mečeva ovaj dvojac imao je stopostotni učinak.

stolni velika.jpg
FOTO: STK Jaska

Drugo mjesto pripalo je ekipi Joni koja je igrala u sastavu Nikolina Brglez i Josipa Stunja, dok su Tvrtko Kunović i Martin Lončarić koji su nastupali za Geo- land bili trećeplasirani. Najbolja pojedinka lige je Nikolina Brglez koja je u deset odigranih mečava imala svih deset pobjeda, dok su u igri parova sa skorom 5:0 najbolji bili Lovro Tomac i Mirela Crnilo.  

Žuti Mačak najbolji u B ligi

B ligu bez ijednog poraza osvojila je ekipa Žutog Mačka za koju su igrali Filip- Frkonja Lacković, Domagoj i Marijan Pavlečić, Jakov Frkonja, Bruno Vađina i Vid Županić. Dva boda manje od njih imao je Učenički dom Karlovac u sastavu Marko Prugović, Vukadin- Jakov Volić, Mislav Marinčić i Tonko Horvat. Trećeplasirani sastva B lige je Klesarstvo Brid za kojeg su igrali Miljenko Jemić, Vladimir Vujčec i Stjepan Sakoman.
Miljenko Jemić (Klesarstvo Brid) najbolji je pojedinac B lige sa skorom od 20 pobjeda i četiri poraza, dok su u igri parova najbolji Filip Frkonja Lacković i Domagoj Pavlečić iz Žutog Mačka.

stolni velika 1.jpg
FOTO: STK Jaska

REZULTATI
A liga

Kuća dobrog vina Tomac&Bajda – Joni 3:2, Metalmont – Trutovi 1:4

B liga
Kralj Fizika i prijatelji – CB Matija 5:0, Birtije – Uvjek spremni 5:0, Sestrić – Žuti Mačak 1:4, Učenički dom Karlovac – Gepardi 5:0, PND – Okić team 5:0


Podijeli