Novosti Sport Događanja

Ekipno stolnotenisko prvenstvo ulazi u završnicu

08.04.2014. / Nefertum IT
Odigrano je jedanaesto kolo Ekipnog otvorenog prvenstva Jaske u stolnom tenisu. U B ligi dva kola prije kraja natjecanja u vodstvu je i dalje Žuti Mačak koji je u ovom kolu upisao i jubilarnu desetu pobjedu u deset igranih mečeva. Njihov možebitni kiks očekuje Učenički dom Karlovac koji ima isti broj bodova kao i oni, ali i odigran meč više. Najbolji pojedinačni skor ima Marko Prugović (Učenički dom Karlovac) koji je do sada ostvario 18 pobjeda uz samo jedan poraz. Slijede ga Miljenko Jemić (Klesarstvo Brid) sa skorom 18:2, te Marinko Keleminac (A je to) sa 17:5. Najbolji skor u igri parova ima vodeći Žuti Mačak.

11. kolo tab.jpg

Kuća dobrog vina Tomac&Bajda vodi u A ligi

U A ligi u vodstvu je Kuća dobrog vina Tomac&Bajda koja je u ovom kolu s 4:1 pobijedila Jastreb, čime su ostvarili treću pobjedu. Šest bodova ima i Joni, te Geo-land koji su odigrali jedan, odnosno dva meča više. Nikolina Brglez (Joni) ima najbolji pojedinačni skor, dok su u igri parova najbolji stolnotenisači Kuće dobrog vina Tomac&Bajda.

REZULTATI 11. kolo
B liga

Birtije- Žuti Mačak 1:4, Okić team- Kralj Fizika i prijatelji 3:2, A je to- CB Matija 3:2, PND- Gepardi 5:0, Učenički dom Karlovac- Sestrić 5:0
A liga
Jastreb- Kuća dobrog vina Tomac&Bajda 1:4

Podijeli