Novosti Sport Događanja

FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču

13.10.2020. / Redakcija

Članovi orijentacijskog kluba Jelen nastupili su na jakom trodnevnom natjecanju na Braču. Bilo je to Prvenstvo Hrvatske u sprintu te utrka za Kup Hrvatske.

Prvakinja Hrvatske u sprintu postala je Dora Delić čime je kompletirala sva tri naslova. Sara Delić, Dora Miljković i Marko Tanković postali su doprvaci, a Ana Beblek, Martina Bedeković Tanković i Noa Kelc su osvojili brončane medalje.

U ukupnom poretku Dora Delić i Marko Tanković osvojili su zlato, srebrni su bili Sara Delić, Dora Miljković Ana Beblek i Noa Kelc, a treće mjesto zauzeo je Marin Tanković.

OK Jelen

Galerija slika

FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču FOTO: Članovi OK Jelen uspješni na natjecanju na Braču

Podijeli