Novosti Sport Događanja

FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen

17.05.2022. / Petar Brnada

Natjecanjem 18. Nenina utrka koje su organizirali u Donjem Izimju, OK Jelen zaokružio je uspješan početak sezone orijentacijskog trčanja.

Ukupno petu utrku sezone pohodilo je dvjestotinjak natjecatelja iz Hrvatske, Portugala i Slovenije, a kako kažu, posebno ih je oduševio i posjet ACES komisije za ocjenjivanje kandidature za Europski grad sporta 2023.

-Zahvaljujemo se obitelji Novosel, domaćinima DVD-u Donje Izimje te Sportskoj zajednici grada Jastrebarsko na pruženoj podršci. Naši natjecatelji su u prvih pet natjecanja osvojili dva zlata (Nevija Frajzman i Noa Kelc), pet srebra (Ana Beblek, Martina Bedeković Tanković, Nevija Frajzman i Gabriel Šiljevinac) te jedanaest brončanih medalja (Nevija Frajzman, Martina Bedeković Tanković, Gabrijel Solenički, Noa Kelc, Gabriel Šiljevinac, Dorijan Tubin, Adam Miovec i Marin Tanković). Svakako treba pohvaliti i nastupe ostalih natjecatelja, a posebno mladih nada Vladimira Miovca i Jana Erbena, čije vrijeme tek dolazi- poručili su iz OK Jelen.

Nastupili su i na dva međunarodna natjecanja u Sloveniji, Lipica Open i Easter4, a Noa Kelc se priključio radu kadetske reprezentacije Hrvatske.

-Sezona nastavlja natjecanjima u Zagrebu i Varaždinu, a nakon ljetne stanke organiziramo jedinstveno natjecanje u Hrvatskoj i šire, orijentacijsko trčanje u labirintu u polju kukuruza, najavio je tajnik OK Jelen, Ivan Šeperić-Grdiša

Galerija slika

FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen FOTO Uspješan početak sezone za OK Jelen

Podijeli