Novosti Sport Događanja

IN MEMORIAM Ivan Dikšić: Dragi Baf, hvala ti za sve i na svemu

23.09.2023. / Damir Žbulj

Jaskanski kraj šokirala je vijest o preranoj smrti Ivana Dikšića, bivšeg nogometaša Cvetkovića, Vinogradara, Dinama iz Okića i Jaske...

"Tužna, bolna, nestvarna i šokantna vijest odjeknula je jaskanskim krajem, a posebno Cvetkovićem i Jaskom. U 45. godini života iznenada i zauvijek nas je napustio Ivan Dikšić, svima dragi Baf. Prestalo je kucati srce mladog čovjeka, u punoj snazi, kojega su voljeli svi koji su ga poznavali. Težak je to udarac za sve, a posebno za njegove najbliže, za njegovu obitelj, kojoj izražavamo najdublju i najiskreniju sućut," emotivno su poručili iz njegove Jaske Vinogradar.

"Ivan Dikšić od malih je nogu bio u nogometu. Pouzdan, smiren i odličan vratar. Branio je za svoj Cvetković, a potom za Vinogradar, Dinamo Okić i Jasku, čiju je mrežu čuvao 120 puta, u razdoblju od 2005. do 2006., zatim u jesen 2007., proljeće 2009. te od 2012. do 2013. godine. Potom je bio vratar veterana Jaske, a u klubu s Centrale bio je i trener vratara.."

"Dragi Baf, hvala ti za sve i na svemu. Mirno spavaj i počivaj u miru Božjem, na nekom mirnijem, boljem i ljepšem mjestu."

 

Podijeli