Novosti Sport Događanja

Izvrsni rezultati Jaskanaca na Europskom prvenstvu u Kickboxingu

17.11.2021. / Maja Peranić

Na Europskom prvenstvu u Kickboxingu za starije kadete i juniore održanom od 5. do 13. studenog u Budvi nastupilo je 1128 natjecatelja iz 39 zemalja, među njima i mladi Jaskanci koji su ostvarili zapažene rezultate u svojim kategorijama.

Paola Matić je nastupila u point fightu, starije kadetkinje +65 kg, te je osvojila 3. mjesto. Također je nastupila u light contactu, starije kadetkinje +65 kg, te je osvojila 2. mjesto.

Fabijan Širanović je nastupio u point fightu, juniori -94 kg, te je osvojio 3. mjesto. Također je nastupio u kick lightu, juniori -94 kg, te je također osvojio 3. mjesto.

Lovro Žamarija je nastupio u point fightu, juniori -89 kg, te je osvojio 3. mjesto. Također je nastupio i u light contactu, juniori -89 kg, te je osvojio 3. mjesto.

Ivan Maretić je nastupio u point fightu, stariji kadeti -57 kg, te je osvojio plasman od 5. do 8. mjesta.

Krajem listopada održano je u Jesolu Svjetsko prvenstvo za seniore koje je okupilo 1364 natjecatelja iz 65 zemalja. Od Jaskanaca nastupio je Lovro Žamarija te je osvojio plasman od 5. do 8. mjesta.

Galerija slika

Izvrsni rezultati Jaskanaca na Europskom prvenstvu u Kickboxingu Izvrsni rezultati Jaskanaca na Europskom prvenstvu u Kickboxingu Izvrsni rezultati Jaskanaca na Europskom prvenstvu u Kickboxingu Izvrsni rezultati Jaskanaca na Europskom prvenstvu u Kickboxingu Izvrsni rezultati Jaskanaca na Europskom prvenstvu u Kickboxingu

Podijeli