Novosti Sport Događanja

Jaska i Vinogradar postali jedan klub! Uskoro kreću s ljetnim pripremama

22.07.2021. / Maja Peranić

Nedavno je došlo do spajanja nogometnih klubova NK Jaska i NK Vinogradar u jedan nogometni klub naziva NK Jaska Vinogradar. Iz kluba najavljuju ljetne pripreme za novu sezonu u kojoj će Jaskanci nastupati u Jedinstvenoj županijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa.

-Trenerski tandem Jastrebova Mislav Bradvić i Viktor Šimanović, prvo ovoljetno okupljanje svoje momčadi zakazao je za ponedjeljak, 26. srpnja, s početkom u 17.30 sati, na stadionu Marijan Bradvić Mara, na kultnoj Centrali. Tada će biti prezentiran i predstavljen plan priprema, kao i igrački kadar za novu sezonu, te raspored pripremnih utakmica-istaknuli su iz kluba.

O spajanju ovih dvaju klubova odlučile su njihove Skupštine te je krajem lipnja ta odluka provedena u djelo. Sjedište kluba je na Centrali, prve boje kluba su plavo-bijela, a rezervna zelena. Klub dobiva na korištenje tri sportska kompleksa; stadion Marijan Bradvić Mara, stadion u bivšoj vojarni te stadion u Mladini.

-Pomladak oba kluba je do sada bio u vrhu županijskog nogometa, a spajanje će omogućiti još kvalitetniji rad lišen animoziteta koji se ponekad javljao između ova dva kluba i koji je budimo iskreni, usporio razvoj jedne i druge nogometne škole. Zajedno ćemo biti jači i konkurentniji na županijskoj sceni u sportskom, stručnom i infrastrukturalnom pogledu-ističu iz novog kluba.

Prvu momčad vodi trenerski dvojac Bradvić-Šimanović. Ekipa je sastavljena od domaćih igrača NK Jaska i NK Vinogradar uz pokoje pojačanje „sa strane“. Domaće prvenstvene utakmice prve momčadi igrat će se na Centrali, a kup utakmice u Mladini. Pomladak će za treninge i utakmice koristiti sve tri lokacije, doznaje se iz kluba.

Izvršni odbor čine članovi: Marin Banković – predsjednik, Mario Gojšić – dopredsjednik, Tomislav Rubinić, Nenad Strizrep i Tomislav Lacković.

Podijeli