Novosti Sport Događanja

Jaska je krenula trčati

02.04.2014. / Nefertum IT
U ponedjeljak je u Jasku stigla škola trčanja. Pod geslom “Jaska trči” okupilo se četerdesetak polaznika šestomjesečnog tečaja u organizaciji Atletskog kluba Jastreb 99 i Sportske zajednice grada Jastrebarsko.

jaska trči2 1.jpg
(Foto: A.K. Jastreb 99)

- Na samom početku održan je uvodni trening, a nakon njega magistra nutricionizma Ivana Rumora Samarin svim je polaznicima otvorila osobne kartone s tjelesnim parametrima koji će se kontrolirati svaki mjesec. Isto tako će jednom mjesečno liječnik specijalist sportske medicine dr.sc. Pavao Vlahek preventivno kontrolirati stanje zglobova i mišićne mase – ističu iz atletskog kluba.

jaska trči3 1.jpg
(Foto: A.K. Jastreb 99)

Treninzi su podjeljeni u tri skupine: početnički, napredni i dječji tako da se mogu uključiti svi zainteresirani građani neovisno o fizičkoj spremi i kondiciji. Već ovog ponedjeljka tako su sudjelovali građani svih dobnih skupina od najmlađe 5-godišnje polaznice do najstarijeg trkača kojemu je tek 70.

U Jastrebovu školu trčanja možete se uključiti i naknadno, a treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20,15 sati u parku dvorca Erdödy.

Podijeli