Novosti Sport Događanja

Jaska prekinula seriju poraza pobjedom protiv Dinama

24.03.2014. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara i dalje nastavljaju s pobjedama u natjecanju Jedinstvene županijske lige. Na gostovanju u Zdencima momčad Stjepana Gomerca slavila je s 3:0 čime je zadržala prvo mjesto i dva boda prednosti nad Savskim Marofom koji je s 2:1 pobijedio TOP.

Nino Sablić za pobjedu Jaske

Slavilo se napokon i na Centrali gdje je Jaska nakon jedanaest uzastopnih poraza došla do pobjede. Žrtva je bio Dinamo Jakovlje koji je na Centrali poražen s 3:2. Čovjek odluke bio je trener Nino Sablić, koji je svoj momčadi odlučio pomoći i igrajući. Kod vodstva gostiju od 1:2, Sablić je svojim pogocima donio tri boda Jaski.

Sveta Jana poražena

U Drugoj županijskoj ligi igrano je 18. kolo u kojem se opet dogodila promjena na vrhu. Budući da je Sveta Jana poražena u Brezariću od Mladosti s 2:1, na vrhu je ponovno Croatia koja je u ovom kolu osvojila bod na gostovanju kod Vrha. Kupinec niti u trećem proljetnom kolu nije došao do pobjede. Ovoga puta poraženi su od Sloge u Brezju s 2:1. Vodeća Croatia sada ima bod više od Svete Jane i dva od Kupinca koji je na trećem mjestu.

U ostalim utakmica ovog kola postignuti su slijedeći rezultati: Bestovje- Galgovo 3:1, Donja Kupčina- Zdenčina 2:1, Rakov Potok- Desinec 2:1, Pribić- Klokočevac 0:2 i Samoborski otok- Dinamo (VŠ) 7:1.

Podijeli