Novosti Sport Događanja

Jaska Vinogradar jedanaestercima izborio plasman u polufinale Kupa Nogometnog središta

28.02.2022. / Maja Peranić

Po hladnom i vrlo vjetrovitom vremenu, dobru i interesantnu utakmicu su odigrali nogometaši Jamnice i Jaske Vinogradara, hrabro prkoseći krajnje nepovoljnim vremenskim uvjetima. Gosti iz Pisarovine, koji su ovom prigodom službeno bili domaćini, pružili su vrlo jak otpor momčadi iz višeg ranga natjecanja, a Jaskanci nisu bili na očekivanoj razini ni u defenzivnom, a pogotovo u ofenzivnom segmentu igre.

Jastrebovi su poveli već u 5. minuti, kada je nakon krađe lopte i nesebične asistencije Tomija Kopića, poentirao Ivica Vračević. Dvanaest minuta kasnije dosuđen je kazneni udarac za Jamnicu. Braje odlično brani udarac Grčevića, kojem se lopta odbila na nogu, a iz popravnog pokušaja, Grčević pogađa za 1:1.

Nakon toga, pogodaka više nije bilo iako je bilo dosta prigoda s obje strane. Jaskanci su većim dijelom dvoboja bili dominantniji i s više prilika, ali je svoje šanse imala i momčad iz Pisarovine. No, zakazala je realizacija s obje strane pa smo pobjednika dobili nakon izvođenja jedanaesteraca.

Jamnica je imala meč loptu kod svog vodstva 3:2 u petoj seriji, ali nije bilo mirnoće za završni udarac i konačni trijumf, što su Jaskanci znali iskoristiti te su na koncu s 4:3 izborili plasman u polufinale Kupa u kojem će se u svibnju na svom travnjaku sučeliti Krašiću.


JAMNICA - JASKA VINOGRADAR 1 : 1 (3 : 4 - 11m)

JASTREBARSKO - Igralište SC Vojarna. Gledatelja 40. Sudac: Priselac (Jastrebarsko) 6. Pomoćnici: Štulec (Donja Zdenčina) i Školjak (Beter).
STRIJELCI: 0:1 - Vračević (5), 1:1 - Grčević (17).
JAMNICA: Žunec Veliki 7, Grčević 7, Krpan 6 (od 75. L. Čefko -), Mioković 6, J. Čefko 6,5, Milatović 6, Čačković 6,5, Špišić 6,5, Vujanić 6 (od 90. Mikša -), Maretić 6,5, Pavek 6,5. TRENER: Ivica Orečić 6,5.
JASKA VINOGRADAR: J. Braje 7, M. Mravunac 6 (od 65. Mesic 6), Krnjus 6,5, Tv. Nad 6,5, Novosel 7, L. Mravunac 6 (od 46. Rupčić 6,5), Kopić 7 (od 77. Pustaj -), I. Borković 6, Vračević 7, Kordić 6, To. Nad 6 (od 46. Všetečka 6). TRENER: Sanjin Lucijanić 6.

 

AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

Podijeli