Novosti Sport Događanja

Jaskanske stolnotenisačice uspješne na ulasku u novu sezonu

07.10.2020. / Maja Peranić

Ženska seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u prvom kolu nove sezone 1. Hrvatske stolnoteniske lige ugostila odličnu ekipu STK Urania iz Baške Vode i nakon velike borbe stigla do pobjede rezultatom 4:2. Po prvi put nakon punih 8 sezona iz ekipe je izostala Mirela Crnilo, a vrlo uspješno ju je zamijenila Victoria Pustaj uz već standardne Martinu Jukić i Saru Sušac.

Nakon prva dva susreta STK Jaska je lakše od očekivanog povela 2:0 i nakon prvog seta trećeg susreta sve je ukazivalo na visoku pobjedu u kratkom vremenu. No, borbene gošće se nisu predavale i iznenađujuće su uspjele doseći poravnanje rezultata na 2:2, pritom slavivši nakon velike drame u razigravanju 5 seta nad u posljednje dvije sezone najboljim parom 1. lige. U završnici domaći sastav je ipak konsolidirao redove i teško, ali sasvim zasluženo upisao prvu ovosezonsku pobjedu rezultatom 4:2 nakon 2,5 sata igre.

I muška seniorska ekipa STK Jaska zaigrala je na domaćem terenu u 2. kolu 2. Hrvatske stolnoteniske lige ugostivši ekipu STK Sveta Nedelja-Novaki. Nakon prošlotjedne pobjede u gostima ovaj put morali su priznati premoć gostima. Ekipa u sastavu Martin Lončarić, Andrija Klepić i Tomislav Ciban na kraju je izgubila susret rezultatom 4:3.

(STK Jaska)

Podijeli