Novosti Sport Događanja

Jastrebovi nadigrali Kerestinec: Debitant Luka Rupčić zabio čak četiri pogotka!

31.01.2022. / Maja Peranić

Nakon dva odrađena tjedna priprema, nogometaši Jaske Vinogradara odigrali su prvu od pet predviđenih ovozimskih pripremnih utakmica. Jastrebovi su na Centrali u potpunosti nadigrali i visoko porazili četvrtoligaša iz obližnjeg Kerestinca, a debi za pamćenje u klubu s Centrale ubilježio je Luka Rupčić, koji je postigao čak četiri pogotka, naznačivši da će biti veliko pojačanje za sastav Sanjina Lucijanića. Jedan pogodak dodao je mladi i stasiti Tomi Kopić, koji je svojom probojnošću i agresijom propisno izmaltretirao posljednju crtu obrane gostujuće momčadi.

U zadnjih pola sata domaći strateg Lucijanić dao je prigodu i nekolicini juniora koji su se hrabro postavili na teškom terenu i do kraja sačuvali visoku prednost i na koncu uvjerljivu pobjedu.

Spomenimo još da se proteklih dana svlačionica Jastrebova poprilično ispraznila. Jaskanci su ostali bez Budinšćaka, Miljevića, M. Borkovića i Ćejvanovića, koji su napustili klub, a na probu u Austriju su se otisnuli L. Mravunac, I. Borković i Všetečka, te je njihov daljnji status trenutno neizvjestan.

JASKA VINOGRADAR - TOP KERESTINEC 5 : 0

JASTREBARSKO - Pomoćno igralište stadiona Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 30. Sudac: Vujčec (Klinča Sela).
STRIJELCI: 1:0 - Rupčić (10), 2:0 - Rupčić (32), 3:0 - Rupčić (41), 4:0 - Kopić (45), 5:0 - Rupčić (56).
JASKA VINOGRADAR: J. Braje, M. Mravunac (Mesic), Borovec, To. Nad, Pustaj, Novosel, Kordić (Režek), Tv. Nad (Celić), Kopić (Prčić), Rupčić (Cipovec), Vračević (Pintarić). TRENER: Sanjin Lucijanić.
TOP KERESTINEC: Maglica, Garašić, Stepinac, Kelečić, Žuti, Noršić, Holetić, Sopić, Salopek, Delač, Peršin (još su igrali: Botički, Labrović, Derdić, Ivanović, Čvrk, Rendulić, Grujac). TRENER: Tomislav Jakopec.

AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

foto: Dalibor Urukalovic/Pixell

Podijeli