Novosti Sport Događanja

Još jedan odličan rezultat Victorie Pustaj

16.05.2019. / Redakcija

U Puli je održan Masters turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza „5. Memorijal Dean Šešelja. Pozvano je 14 najboljih natjecatelja sa Masters rang liste te dodatno još 2 natjecatelja odlukom izbornika u svakoj od kategorija.

Članica STK Jaska Victoria neprestano niže odlične rezultate te je na nedavno održanom turniru ostvarila drugo mjesto i time je osvojila ovogodišnji trofej. Victoria se može pohvaliti kao vodeća na rang listi najmlađih kadetkinja, a sa preostalim članovima STK Jaske očekuju ih nastupi na 66. Zagipingu – Otvorenom međunarodnom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete u Zagrebu koji se smatra jednim od najvećih turnira za mlađe kategorije u Europi.

Prisjetimo se kako je Victoria nedavno ostvarila odlične rezultate na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za najmlađe kadetkinje i najmlađe kadete održanom u Dugom Selu te time I dalje potvrđuje izjavu da redovito postiže uspjehe kakve još do sada u 50 godina STK Jaska nije uspio nitko postići.

Galerija slika

Još jedan odličan rezultat Victorie Pustaj Još jedan odličan rezultat Victorie Pustaj Još jedan odličan rezultat Victorie Pustaj

Podijeli