Novosti Sport Događanja

Jubilarna utrka uz 159 trkača

12.05.2014. / Nefertum IT
Preko 150 natjecatelja okupilo se u subotu 10. svibnja na jubilarnoj 10. Neninoj utrci. Utrku orijentacijskog trčanja tradicionalno je organizirao OK Jelen u čast prerano preminule članice kluba Nevenke Novosel.

Ove je godine u sklopu Nenine utrke OK Jelen proslavio i 20 godina kluba, a po prvi puta od kada se manifestacija održava organizirana je utrka za djecu.

nena2.jpg

- Generalno smo jako zadovoljni utrkom. Vrijeme nas je poslužilo te smo nadmašili prošlogodišnju brojku od ukupno 144 natjecatelja. Ove godine nastupilo je 29-tero djece u dječjoj utrci te 130 natjecatelja na utrci za Sprint Kup Hrvatske, ukupno 159 natjecatelja – rekao nam je tajnik kluba Ivan Šeperić.

Na utrci su nastupili natjecatelji iz klubova iz cijele Hrvatske, OK Bjelovar, OK Japetić iz Samobora, OK Međimurje iz Selnice, OK Ris iz Delnica, OK Sova iz Šećerane, OK Torpedo iz Rijeke te iz Zagreba OK Kapela, OK Maksimir, OK Merz, OK Orion i OK Vihor.

nena3.jpg

Svake godine utrka u orjentacijskom trčanju održava se na različitim lokacijama u gradu, a ovoga se puta održala u Parku Erdödy te na prostoru bivše vojarne Dr. Ante Starčević.

Članovi jaskanskog Orijentacijskog kluba Jelen, dan nakon Nenine utrke nastupili su i na orijentacijskoj utrci na Kalniku, 37. Memorijalu Stipice Mesića tzv. Ačkov kupu i ostvarili dobre rezultate. Marijan Bogović je u M45 kategoriji osvojio drugo mjesto dok su Danijel Matijevac i Josip Odžić osvojili četvrto i šesto mjesto u M21B kategoriji.

nena1.jpg

Pobjednici Nenine utrke po kategorijama:

M12: Jan Gobec

Ž12: Til Ocvirk

M16: Dominik Kirin

M20: Andro Vladimir Štambuk

Ž16: Ana Tišljar

Ž20: Dora Težak

M21: Matjaž Štanfel

Ž21: Antonija Orlić

M35: Robert Orehoci

Ž35: Jasminka Vlahović

OPEN 19: Mihael Popović

M 50: Ivan Đanić

Podijeli