Novosti Sport Događanja

Karate klub Jastreb u Rijeci dobio dva prvaka Hrvatske!

20.10.2020. / Petar Brnada

U sportskoj dvorani AD Kantrida u Rijeci je 17. i 18. listopada održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste na kojemu je karate klub „Jastreb“ dobio dva prvaka države!

Zlato je pripalo Ivano Jeličiću – u kategoriji borbe do 38 kg. – 2011. godište i Heleni Bašić u kategoriji borbe do 49 kg. – 2007. godište.

Sjajan posao odradio je i Vitali Ivan Stojković koji je osvojio brončanu medalju u kategoriji borbe preko 38 kg. -2011. godište.

Na prvenstvu su još nastupili i Domagoj Vancaš u kategoriji borbe do 40 kg. – 2010. godište, Leona Sporiš u kategoriji borbe do 50 kg. – 2008. godište i Pavao Ciban u kategoriji borbe preko 55 kg. – 2007. godište. Iako su imali odlične nastupe izgubivši minimalnim rezultatom nažalost nisu uspjeli doći do medalje.

-Čestitamo svim našim natjecateljima i trenerima koji su se u ovom vrlo zahtjevnom vremenu uspjeli dobro pripremiti i postići ovako značajne rezultate za naš klub i naš grad. Za naš klub nema opuštanja jer već idući vikend, također u Rijeci slijedi PH-e za kadete, juniore i mlađe seniore- poručio je trener Ivan Hodak.

Galerija slika

Karate klub Jastreb u Rijeci dobio dva prvaka Hrvatske! Karate klub Jastreb u Rijeci dobio dva prvaka Hrvatske! Karate klub Jastreb u Rijeci dobio dva prvaka Hrvatske! Karate klub Jastreb u Rijeci dobio dva prvaka Hrvatske! Karate klub Jastreb u Rijeci dobio dva prvaka Hrvatske!

Podijeli