°C 0

Klub Tilček Team postao član Sportske zajednice Grada Jastrebarskog

07.01.2021.

Redakcija

Nakon što je Sportski klub Tilček Team u mjesecu rujnu postao privremeni član Sportske zajednice našeg Grada, na godišnjoj skupštini zajednice koja je održana krajem 2020. godine Tilčeki su postali punopravni članovi Sportske zajednice grada Jastrebarskog.

-Punopravno članstvo u Sportskoj zajednici će nam svakako pomoći u našim zacrtanim projektima, jer smatramo da možemo u suradnji sa Sportskom zajednicom našega Grada odraditi projekte koji mogu biti od značaja za naš Grad. Svakako želimo biti dobar partner i svim sportskim klubovima s našeg područja, te ih već sad pozivamo na suradnju jer vjerujemo da možemo uz uzajamnu podršku svi zajedno ostvariti zacrtane ciljeve – istaknuli su iz vodstva Sportskog kluba Tilček Team.

Tilčeki trenutno organiziraju humanitarno virtualnu utrku „Tilčekov put“, te je danas prijavljenih više od 220 natjecatelja, a natjecatelji dolaze iz cijele Hrvatske. Ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se do najkasnije 10. siječnja prijave na ligu koja traje šest tjedana. Sve detalje o humanitarno virtualnoj ligi možete saznati ovdje.