Novosti Sport Događanja

Košarkaši Cedevite posjetili Jasku

19.02.2014. / Nefertum IT
Košarkaši zagrebačke Cedevite jučer su posjetili buduću školu košarke u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljubo Babić u Jastrebarskom.

U Jastrebarskom će se otvoriti škola košarke koju su jučer promovirali košarkaši Cedevite u suradnji s Košarkaškim klubom Jaska.

Ovom prilikom Jastrebarsko su posjetili poznati košarkaši Luka Babić, Jusuf Nurkić i Ivan Ramljak te sportski direktor Cedevite Matej Mamić. U promociji buduće škole košarke sudjelovalo je oko 150 učenika od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Ljubo Babić.

košarka1.jpg
(Foto: Grad Jastrebarsko)

Košarkaški klub Cedevita pokazao je interes za suradnjom s košarkaškim klubom Jaska koji ima prilično dugu tradiciju ali i veliki nedostatak mladih domaćih igrača. Ideja o osnivanju škole košarke u Jaski proizašla od nekadašnjeg trenera mlađih kategorija košarkaškog kluba Dubrava iz Zagreba Maria Mikulčića te je ideja tako podržana od strane KK Cedevite koja će najmlađe igrače Jaske uključiti u njihovu ligu mlađih kategorija, a postoji mogućnost i sudjelovanja mladih jaskanskih košarkaša u ljetnom kampu na Malom Lošinju.

Ovom prilikom Mario Mikulčić pozvao je sve dječake i djevojčice od prvog do četvrtog razreda da se prijave u školu košarke koja će uskoro krenuti s radom.

Podijeli