Novosti Sport Događanja

Krašić u derbiju svladao Jasku

28.11.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Krašića jesensku polusezonu Prve županijske lige okončali su sa stopostotnim učinkom na domaćem travnjaku. U zaostaloj utakmici 14. kola Krašićansci su jučer u lokalnom derbiju s 3:1 svladali Jasku prepolovivši tako prednost pred vodećim Dinamom na samo tri boda.

Sjajna polusezona završena je tako na najlljepši mogući način; pobjedom protiv susjeda koji su se u rezultatskom deficitu našli već u trećoj minuti kada je gostujućeg vratara matirao Josip Tukić pogotkom iz kaznenog udarca, da bi Krašić s dva pogotka u drugih 45. minuta otklonio pitanje pobjednika.

1ZNL DERBI VELIKA.jpg

-Mislim da smo danas odigrali jednu odličnu utakmicu i svaki od igrača je dao sto posto od sebe i mislim da smo potpuno zasluženo uzeli sva tri boda! A kaj se tiče polusezone,  iznad svih je očekivanja i  napravili smo nešto čemu se nitko nije nadao. Nadamo se da ćemo se pojačati u nastavku sezone i krenuti u lov na prvo mjesto- o utakmici je za klupsku stranicu rekao trener- igrač Krašića, Marko Povrženić koji je bio strijelac drugog pogotka za domaću momčad.

1 ZNL DERBI VELIKA 1.jpg

Ovog vikenda je odigrana i zaostala utakmica između Dinama i BSK-a u kojoj je klub iz Okića slavio s 3:1 preskočivši tako Jasku na prvenstvenoj ljestvici.

Podijeli