Novosti Sport Događanja

Miljenku Pavlakoviću još jedan mandat

11.02.2014. / Nefertum IT
Dosadašnji predsjednik Nogometnog središta Jastrebarsko, Miljenko Pavlaković i u naredne četiri godine obnašat će dužnost predsjednika odlučeno je na izbornoj skupštini najstarijeg nogometnog središta na području Zagrebačke županije. Pavlaković je izabran jednoglasnom odlukom nazočnih skupštinara, koji su za dopredsjednike izabrali Tomu Sedlarića i Nedjeljka Kozlovca. Novi Izvršni odbor čine Damir Ilijanić, Željko Grdaković, Nedjeljko Kozlovac, Danijel Fabijanić, Tomo Sedlarić, Zdravko Štimac i Vlado Vulje, dok su u Nadzorni odbor izabrani Danijel Študir, Krešimir Grdaković i Mihajlo Stupljanec.

središte velika.jpg

-Hvala svima na iskazanom povjerenju. Ova dužnost je obaveza, a ja se nadam kako ćemo svojim radom pomoći nogometu što više budemo mogli- rekao je u svom obraćanju predsjednik Miljenko Pavlaković.

Iako se od strane nekih skupštinara (Ivica Kotel, op.a) moglo čuti i negativnih tonova po izboru novog saziva, ali i po izvješćima o radu i finacijama i oni su usvojeni jednoglasno. Novim članovima Nogometnog središta Jastrebarsko postali su Malonogometni klub Bratina i Škola nogometa Vinogradar čime je broj klubova u Središtu povećan na 31.

središte velika 1.jpg

Podijeli