Novosti Sport Događanja

Najmasovniji turnir do sada

17.12.2013. / Nefertum IT
Šestu godinu za redom Nogometni klub Jaska je bio domaćin međunarodnog malonogometnog turnira koji je održan proteklog vikenda. Ova godina bila je rekordna po broju prijavljenih momčadi, pa je tako u četiri uzrasne kategorije (prstići, limači, mlađi i stariji pioniri) igralo 87 momčadi.

nogomet velika.jpg

-Organizacija je na nivou, imamo kvalitetne dvorane, igra se dobar nogomet i to je ono što vraća momčadi svake godine, ali i vabi nove da nam se priduže- rekao nam je voditelj turnira, Nenad Gugec.

Tijekom dvodnevnog nadmetanja dvoranama u Jastrebarskom, ali i u Kerestincu je prodefiliralo preko 1000 mladih nogometaša iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Austrije.

nogomet velika 1.jpg

-Možda ste i sami primjetili da ekipe poručuju da je turnir odličan i jak, u principu dobivamo samo pozitivne komentare- kaže nam Gugec.

U kategorija prstića pobjednici su bili nogometaši Šampion Juniora, kod limača Naftaš Ivanić, dok su kod mlađih i starijih pionira pobjedili Zgodni, a nezgodni te Trnje. Uspješni su bili i prstići Jaske koji su osvojili drugo mjesto.

nogomet velika 2.jpg

Uz najbolje momčadi nagrađeni su i najbolji pojedinci (golman, strijelac i igrač).    

Podijeli