Novosti Sport Događanja

Nenina utrka okupila 187 natjecatelja unatoč lošem vremenu

17.04.2023. / Ivana Ćurić

U nedjelju 16. travnja 2023. godine, u Donjem Izimju je održana tradicionalna 19. Nenina utrka, koju članovi Orijentacijskoj kluba Jelen organiziraju u spomen na svoju prerano preminulu članicu Nevenku Novosel.

Na ovogodišnju Neninu utrku koja je ujedno bila i prva Kup utrka natjecateljske sezone prijavilo se je 187 orijentacista, a među njima je bilo i 19 članova domaćeg OK Jelen-a.

-Za razliku od prijašnjih godina orijentaciste je dočekalo loše vrijeme, te vrlo težak teren. Kao “šlag na torti” utrke su bili mnogi prijelazi preko nabujalih potoka u šumi, tako da možemo reći da je popriličan broj natjecatelja otvorio ovogodišnju sezonu plivanja i ronjenja u potocima. Izdvojiti ćemo pojedine natjecatelje OK Jelen-a koji su završili visoko u poretku, a to su Dorijan Tubin sa osvojenim drugim mjestom u M12, dok su Franko Čukoić i Marin Tanković u M14 osvojili drugo i treće mjesto. U kategoriji M20, Noa Kelc je osvojio zlatnu medalju ispred klupskog kolege Gabriela Šiljevinca, dok je Borna Miljković u M21B osvojio brončanu medalju. U kategoriji Ž14, Helena Ćubela je osvojila brončanu medalju, dok su Damir Miljković u M45, Marijan Bogović u M55 i Martina Bedeković Tanković u Ž35 osvojili odlična četvrta mjesta-istaknuli su iz kluba.

Galerija slika

Nenina utrka okupila 187 natjecatelja unatoč lošem vremenu Nenina utrka okupila 187 natjecatelja unatoč lošem vremenu Nenina utrka okupila 187 natjecatelja unatoč lošem vremenu Nenina utrka okupila 187 natjecatelja unatoč lošem vremenu

Podijeli