Novosti Sport Događanja

NK JASKA- Loš ulazak u sezonu

30.09.2013. / Nefertum IT
Najstariji jaskanski sportski klub, NK Jaska koja ove godine slavi 88 godina, protekle je sezone ispala nakon dvije godine igranja iz Jedinstvene županijske lige i spustila se rang niže u Prvu županijsku ligu Zapad. Prošlosezonska momčad se osula, a novu pomlađenu momčad u sezonu je poveo trener Stjepan Pušćak.

–Gospodin Pušćak je preuzeo nezahvalnu ulogu i unatoč svemu trudi se iz momčadi izvuči maksimum. Zbog neikustva i mladosti trenutno plaćamo danak- na početku razgovora će predsjednik kluba Stipe Bučar.

U kadru momčadi je dvadesetak igrača čiji je raspon godina od 17 do 20, no unatoč svemu atmosfera u momčadi je dobra. Prosjek godina ipak podižu dvojica najiskusnijih igrača- Anđelko Vlašić, te Mislav Bradvić koji se vratio u nogomet nakon šestogodišnje pauze.
Rezultati na startu sezone baš i nisu idealni, jer je u osam odigranih kola momčad osvojila tek pet bodova. Svi su osvojeni na Centrali, gdje je upisana jedna pobjeda i dva remija. Pobijeđena je jedino momčad Zrinskog (4:0), dok su utakmice protiv Dinamo Okića i Rakitja završile bez pobjednika. Četiri gostovanja su za zaborav. Porazi su upisani od Save Drenje (3:0), Dinamo Jakovlja (3:1), Mladosti Luka (2:0), te od Mladosti Kraj Donji (5:1).

Jaskanci su poraženi i u posljednjem susretu. Bolji od njih bili su igrači Zaprešića koji su ih na Centrali porazili s 3:2.

Podijeli