Novosti Sport Događanja

NK Jaska Vinogradar startao s pripremama

17.01.2022. / Maja Peranić

Pod vodstvom trenera Sanjina Lucijanića na Centrali su u petak startale zimske pripreme nogometaša Jaske Vinogradara za proljetni nastavak Jedinstvene županijske lige. Momčad je uoči prvog ovogodišnjeg izlaska na teren prigodnim riječima pozdravio predsjednik kluba Marin Banković, a prvoj prozivci nazočilo je 18 igrača.

Podsjetimo, nakon jesenskog dijela sezone, klub s Centrale je prezimio na 12. mjestu ligaškog poretka, a želja i cilj u drugom dijelu sezone je pomak prema središnjem dijelu ljestvice. U odnosu na prvi dio sezone u redovima Jastrebova zasad nema kadrovskih promjena. Klub nije napustio ni jedan igrač, a vrlo je izgledan dolazak nekoliko pojačanja, što bi trebalo biti definirano i realizirano u danima koji slijede.

Momčad će tijekom zimskih priprema imati četiri aktivnosti tjedno, a dogovoreno je i pet pripremnih utakmica koje će se početi odigravati kroz dva tjedna. Suparnici Jaski Vinogradaru će biti: TOP Kerestinec, Duga Resa, Vatrogasac (Gornje Mekušje), Karlovac i Lomnica.

TOMISLAV TADIĆ

Podijeli