Novosti Sport Događanja

Nove medalje za članove OK Jelen

05.04.2023. / Redakcija

Iza članova OK Jelen je jedan ispunjen vikend.

U petak je u zagrebačkom Domu sportova održano proglašenje pobjednika Kupova u orijentacijskom sportu gdje je proglašeno šestero članova OK Jelen. Marin Tanković za drugo mjesto u M12 i treće mjesto u Sprint Kupu, Gabrijel Solenički za treće mjesto u M16 u Sprint Kupu, Gabriel Šiljevinac za treće mjesto u M20 i treće mjesto u Sprint Kupu, Ana Beblek za četvrto mjesto u Ž21 u Sprint Kupu, Martina Bedeković Tanković za treće mjesto u Ž35 u Sprint Kupu i Nevija Frajzman za prvo mjesto u Ž35 u Sprint Kupu.

Paralelno se je u Jastrebarskom održala dodjela nagrada najzaslužnijim jaskanskim sportašima, gdje je Marin Tanković ponio nagradu za perspektivnu mladu nadu jaskanskog sporta za 2022. godinu.

U subotu 1. travnja 2023. godine je započela nova natjecateljska orijentacijska sezona. Orijentacisti (njih 153) je nastupilo na utrci „Zaprešić City Cross Run“ u organizaciji Orijentacijskog kluba Kapela.

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen su na utrci sprinta (koji se boduje i za Sprint kup Hrvatske) nastupili sa 13 natjecatelja.

Prvi dobitnici medalja su Daniel Fabijanić u kategoriji M35 i Martina Bedeković Tanković u Ž35, a oboje su osvojili brončane medalje.

Trojica mladih članova kluba nastupila je i na Prvenstvu Centralne Europe za mlade (CEYOC). Prvenstvo se je održalo u Banskoj Bistrici u Slovačkoj od 30. ožujka do 2. travnja, a iz redova Jelena nastupili su Jan Erben, Noa Kelc i Gabrijel Solenički. Prvi dan je bio rezerviran za trening i upoznavanje terena, drugi dan se je trčala štafeta, treći dan duge staze i četvrti dan sprint utrka. Mladi Jeleni su na svim utrkama skupljali prijeko potrebno iskustvo, koje će im uvelike pomoći u tekućoj natjecateljskoj sezoni.

Jeleni su bili i na utrci u gradu Beuningen u Nizozemskoj. Član OK Jelen, Damir Tubin, je uspješno sudjelovao na utrci "Stads-O Beuningen".

Pred Jelenima su sljedeća dva tjedna pripreme i organizacije vlastitih utrka. U ponedjeljak (Uskrsni ponedjeljak) će se u Jastrebarskom održati Uskršnja dječja utrka, a 16. travnja u Izimju 19. Nenina utrka.

Galerija slika

Nove medalje za članove OK Jelen Nove medalje za članove OK Jelen Nove medalje za članove OK Jelen

Podijeli